Nya produkter

Vans Atwood - Svart/Vit HERR TYGSKOR
Vans Atwood - Svart/Vit
HERR TYGSKOR
S.Kr 1,232.02  S.Kr 714.56
Vans Bishop - Blå/Vit HERR SNEAKERS
Vans Bishop - Blå/Vit
HERR SNEAKERS
S.Kr 1,174.57  S.Kr 681.24
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Internationell sjöfart är internationella luft express företag brukar hantera i en tid inom en vecka efter leverans. Alla beställningar kommer att vara inköpsvärdet av den försäkrade och kan spåras på hemsidan. Alla internationella försändelser skickas via EMS, främst inom detaljhandeln, och för grossist, kontakta oss genom att klicka på vår online kommentar! Det är därför du kan njuta av fri frakt och rabattdetaljhandelsförsäljning här. Spara mer pengar nu åtnjuter verklig helt ny kvalitet.

återgång politik

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Här alla beställda varor är nära ordet här, "du ser på vår webbplats är vad du får inom sju dagar." Innan du kopplar utbyte och återvändandepolitik, måste du kontakta returfrakten adress innan du skickar våra objekt tillbaka. Kommentar det! Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs. inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar. Alla varor beställda här är det paket du väljer. Vi strävar efter att projektet höger. Till rätt sätt, till höger återbetalas om återgång objektet: Alla returnerade artiklar är föremål för en 15% utsättning avgift. Sändning och bruksladdningar är inte återbetalas. Täck inte gods återvändande eller byta ut rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för fraktkostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger spårning och försäkring för din egen säkerhet, kan vi inte vara ansvarig för förlorade försändelser.

Kommunicera med oss

Vi kommer att acceptera från den ursprungliga leveransdagen beställningen inom 30 dagar efter utbytet av olika storlekar och färger. Vänligen kontakta oss, kommer din beställning ID och våra medarbetare att hjälpa dig. Kommentar det! Om du vill byta varor i olika stilar, måste du återgå till ditt projekt återbetalning * (såsom uttag), och du gillar den nya stilen av ordning.

För Annullering

Annullering av order måste kräva "Innan beställning har skickats. Orsaker alla order denna process så snart som möjligt, inom sex till åtta timmar efter ordning, så vi inte alltid möjlighet att annullera ordern placeras efter. Jag hoppas att ni kan i detta den centrala punkten att förstå. begäran om annullering "efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med returpolicy.